fbpx

TERMENI SI CONDITII

Curatam 99% din pete
Igienizam si dezinfectam cu abur si solutii profesionale
Reimprospatam culorile si parfumam
Deplasare la domiciliu in Timisoara si imprejurimi
Plata cash sau card (POS)

sau contacteaza-ne pe whatsapp

Termeni si Conditii de utilizare

Vizitarea, folosirea sau plasarea unei comenzi prin site-ului www.homy.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Ne rezervam dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Dreptul de proprietate
Site-ul www.homy.ro si intreg materialul prezentat in cadrul acestuia (text, poze, logo, elemente de grafica web etc) apartine SC Homy all services SRL, fiind protejate de legislatia romaneasca privind protectia drepturilor de autor, protectia drepturilor de proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea sau modificarea fara acordul scris al SC Homy all services SRL a informatiilor de pe www.HOMY.ro prezentate pe site, nu este permisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Obligatii
Utilizatorul acestui website este obligat ca la fiecare folosire a website-ului si a serviciilor oferite, sa se comporte intr-o maniera legala. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca mecanismele, aplicatiile software si alte secvente care ar putea, in combinatie cu website-ul, sa cauzeze daune sau intreruperi ale site-ului. Acesta prevedere se aplica pentru orice masuri luate cu buna stiinta care ar putea cauza, ca rezultat, o incarcatura sau o deformare nerezonabila asupra infrastructurii tehnice a website-ului.

Confidentialitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Homy all services SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a putea realiza confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc.
Homy all services SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail sau alte informatii obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga nici o informatie personala altor persoane fizice sau juridice, fara acordul explicit al clientului.
De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

Preturile
Preturile afisate pe www.homy.ro includ toate taxele statului roman. La preturile afisate se pot adauga taxele de livrare care difera in functie de comanda, pretul final fiind cel prezentat in pagina cosului de cumparaturi.
SC Homy all services SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

Plata
Comenzile plasate pe site-ul nostru se pot achita fie prin transfer bancar, fie cu cardul online, ramburs la curier in momentul primirii coletului sau pentru Timisoara exista optiunea platii la livrare cash sau cu cardul. In cazul platilor prin transfer bancar produsele vor fi rezervate doar 5 zile din momentul plasarii unei comenzi.

Responsabilitate
Homy all services SRL nu este responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a SC Homy all services SRL.
Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Nu putem fi trasi la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Politica de returnare
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. Cererile pentru returnarea produselor comercializate de Homy all services SRL se fac exclusiv pe adresa de mail contact@homy.ro

Retururile trebuie expediate fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat intentia de retur. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile in aceeasi conditie in care au fost livrate.
Vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la client, excluzand costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra. Consumatorul va suporta costurile directe legate de returnarea produselor.

In cazul în care produsele pentru care se solicită returnarea prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri, componente sau accesorii lipsă, certificate de garanție lipsa, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client, Homy all services SRL are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse produselor de către reprezentanții noștri.

Se poate returna orice produs atata timp este sigilat si ambalat in aceleasi conditii in care a fost livrat.  Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Conditii Legale
Site-ul www.homy.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.
Orice problema cauzata de produsele si serviciile comercializate si promovare sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata.

Curatam 99% din pete
Igienizam si dezinfectam cu abur si solutii profesionale
Reimprospatam culorile si parfumam
Deplasare la domiciliu in Timisoara si imprejurimi
Plata cash sau card (POS)

sau contacteaza-ne pe whatsapp