fbpx

Curatare Tapiterii: canapele, covoare, scaune, auto

Curatam 99% din pete
Igienizam si dezinfectam cu abur si solutii profesionale
Reimprospatam culorile si parfumam
Deplasare la domiciliu in Timisoara si imprejurimi
Plata cash sau card (POS)

sau contacteaza-ne pe whatsapp

Curațenie TapițerieCuratam la domiciliul clientului covoare, mochete, fotolii coltare, canapele, saltele  si alte tapiterii la cel mai bun pret din Timisoara.

Curatarea/ spalarea canapelelor se efectueaza prin procedeul numit injectie – extractie si presupune pulverizarea unui amestec de detergent profesional si apa asupra materialului canapelei, si extragerea aproape simultana a acestuia de un aspirator de putere, astfel ca solutia sa nu umezeasca in profunzime materialul, eliminand totodata in totalitate praful, muradaria si acarienii.

Curatarea se face cu aspirator german Karcher de cea mai noua generatie, cu solutii profesionale de curatare si dezinfectare, dezinfectarea se realizeaza cu un aparat german cu aburi  si ca bonus clientii nostri primesc O REIMPROSPATARE- PARFUMARE A TAPITERIILOR CU ESENTE DE PARFUM
curatenie telefon
Avantaje:
– curatare in profunzime a tesaturii
– dezinfectare cu aparat german cu abur
– lasa in urma un parfum placut
– intareste fibrele textile, revigoreaza si reda culorile initiale
– nu implica risc de toxicitate sau alergie
petele ies in proportie de 99%

Lista Preturi (tva inclus):
1. Covoare si mochete  = 6-7 lei/mp ,
NEGOCIABIL in functie de starea de mizerie si de suprafata curatata
2. Canapele = 28-30 lei/loc canapea (o canapea cu 2 locuri aprox 60 lei)
3. Fotoliu = 30 lei
4. Scaun = 10 -15 lei.

Timp de uscare: 4-6 ore

OFERIM ACESTE SERVICII DE CURATARE TAPITERII IN TIMISOARA SI LOCALITATILE INVECINATE SACALAZ, SANMIHAIUL ROMAN, UTVIN, GIROC, GHIRODA, DUMBRAVITA, MOSNITA, REMETEA SAU SI IN ALTE LOCALITATI DIN JUDET. Pentru localitatile din judet, la tariful initial se adauga si banii pentru transport (doar benzina necesara deplasarii).

PROGRAM NON-STOP ( PE BAZA DE PROGRAMARE)
Pentru detalii si comenzi va invitam sa ne contactati la 0735.351.388 sau 0724062755

Curatare PROFESIONALA canapele, scaune, saltele, covoare, mochete, tapiterii auto

SPECIFICATII

  • Acesta este un procedeu de curatare cu apa si solutii profesionale speciale de curatare si dezinfectare ce se preteaza numai materialelor textile lavabile.
  • Canapelele venite in contact cu acizi, benzina, cloroform, alti solventi, marker, toner, pix, carioca, sange se spala pe raspunderea clientului  deoarece aceste pete (care fac obiectul unei curatari chimice) nu se elimina in totalitate ci doar in proportie de 30-90%.
  • Compania nu isi asuma raspunderea pentru petele dificile care nu ies in urma unor procese repetate de spalare, curatare. Eventualele obiectiuni din partea clientului trebuie facute IN MOMENTUL PROBEI DE SPALARE asupra canapelei (fotoliului, scaunului, tapiteriei), continuarea lucrarii facandu-se numai cu acceptul clientului.
  • Bonus iti vom improspata/parfuma tapiteriile cu un ulei esential ales din stocul nostru- ulei esential de citrice, iasomie, trandafiri, mosc .. si altele
  • Intr-un timp foarte scurt trezim la viata culorile adormite ale tapiteriilor si redam astfel frumusetea obiectelor tale de mobilier

curatare tapiterie
curatenie telefon
Oferim un serviciu de calitate executat in 4 pasi:
1. Aspirare profunda
2. Curatare prin injectie – extractie
3. Dezinfectare cu abur
4. Reimprospatere- parfumare cu uleiuri de parfum

Avem cele mai bune preturi pentru curatenia tapiteriilor si covoarelor . Oferim curatenie de calitate si seriozitate Cand covorul, mocheta sau tapiteria obtine o nuanta de gri si miroase ciudat casa arata neingrijita, incomoda. Pentru a veni in sprijinul dvs, oferim un serviciu dedicat acestui segment .Prin metoda injectie-extractie, covorul, mocheta sau tapiteria se curata in profunzime, datorita aburului toate microorganismele si bacteriile sunt distruse si in urma ramane o tapiterie curata si parfumata

Pentru alte detalii, informatii suplimentare sau programare va invitam sa ne contactati!

inaintedupa

Curatam 99% din pete
Igienizam si dezinfectam cu abur si solutii profesionale
Reimprospatam culorile si parfumam
Deplasare la domiciliu in Timisoara si imprejurimi
Plata cash sau card (POS)

sau contacteaza-ne pe whatsapp

×