fbpx

Despre Noi

Curatam 99% din pete
Igienizam si dezinfectam cu abur si solutii profesionale
Reimprospatam culorile si parfumam
Deplasare la domiciliu in Timisoara si imprejurimi
Plata cash sau card (POS)

sau contacteaza-ne pe whatsapp

      Despre noi va putem spune ca suntem o echipa de oameni responsabili si seriosi, iar firma noastra incearca sa acopere cat mai mult din nevoile de zi cu zi pe care le au oamenii ocupati. Oferim  servicii performante de CURATARE IGIENIZARE DEZINFECTARE SI PARFUMARE tapiterii cat si  SERVICII PROFESIONALE CURATENIE  pe care ne straduim continuu sa le perfectionam, ele se pot executa ocazional, pe baza de comanda sau periodic pe baza unui contract.

      Homy.ro este cel mai simplu si mai confortabil mod de a va rezolva nevoile zilnice pentru care nu ai suficient timp. Oferim servicii de calitate si seriozitate facand lucrurile ca pentru noi insine.

     Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice si se desfasoara pe raza municipiului 

CUM COMAND

      Printr-un simplu telefon la 0724062755 puteti face o comanda telefonica, pe pagina de facebook sau prin e-mail la adresa specificata la contact,  noi urmand a ne indeplimi sarcinile in functie de cerintele acesteia. Pentru serviciile fara regim de urgenta comanda se efectuiaza in ziua precedenta iar pentru comenzi in regim de urgenta cu o ora inainte.

Pentru comenzile plasate prin e-mail sau telefonic va vom contacta pentru confirmarea acesteia.

O comanda este finalizata prin trimiterea adresei unde urmeaza a fi executat serviciul si a numarulului de telefon de contact. Intotdeauna inainte sa ne indreptam spre adresa veti fi contactat telefonic .

Oferim servicii ireprosabile la cel mai bun raport calitate pret.
Program de lucru NON STOP. Programarile se fac intre orele 08-21.

Facem aproape orice in locul dumneavoastra Daca aveti nevoie de un oricare alt serviciu in afara celor mentionate de noi nu ezitati sa ne contactati si si vom veni in sprijinul dumneavoastra.

CUM PLATESC

     Plata se poate face atat cash cat si CU CARDUL. Vi se emite bon fiscal cu RO- pentru persoane juridice, fara RO pentru persoane fizice, daca doriti sa platiti CU CARDUL, avem implementata aceasta posibilitate ( DETINEM POS ) , daca doriti va putem emite si factura .

   TRATAM CU MAXIMA SERIOZITE ORICE SERVICIU SOLICITAT! Suntem deschisi la orice sugestie a clientului!

Programari, rezervari, informatii sau orice alte nelamuriri la nr. de telefon 0724062755

homySC HOMY ALL SERVICES SRL
CUI 34286838
Timisoara, str Ioan Flueras, nr 1, sc e, ap 35
Email: contact@homy.ro
Telefon: 0724.062.755

Curatam 99% din pete
Igienizam si dezinfectam cu abur si solutii profesionale
Reimprospatam culorile si parfumam
Deplasare la domiciliu in Timisoara si imprejurimi
Plata cash sau card (POS)

sau contacteaza-ne pe whatsapp