fbpx

Curatare profesionala tapiterii

Curatam 99% din pete
Igienizam si dezinfectam cu abur si solutii profesionale
Reimprospatam culorile si parfumam
Deplasare la domiciliu in Timisoara si imprejurimi
Plata cash sau card (POS)

sau contacteaza-ne pe whatsapp

Curatarea

Aplicarea unui detergent si a unei acțiuni mecanice de curățare se efectuează întotdeauna înainte de dezinfecție si poate sa elimine contaminantii. Aceasta etapă presupune utilizarea unui agent de curățare cu o acțiune mecanică.

Igienizarea

Este o intervenție care, cu ajutorul unui detergent, reducem numărul de germeni de pe suprafețe la un nivel considerat sigur pentru sanatate.

Dezinfectarea

Este curățarea chimică (cu dezinfectant), sau curățarea prin agent termic (abur, apă fierbinte), menita sa reducă numărul de bacterii la minimul acceptat. Sau în orice caz sa reducă prezența agenților patogeni la concentrații sub pragul economic de deteriorare directă sau indirectă . In functie de tipul materialului si de starea acestuia, de gradul de uzura prezent, pentru etapa de dezinfectare folosim dezinfectantul sau aparatul cu aburi.

Echipamente

Folosim echipamente moderne si specializate in curatenie/curatare, de provenienta germana, din gama KARCHER profesional pentru a fi cat mai eficienti si mai prompti solicitarilor venite din partea clientilor. Pentru ca stim ce facem si facem bine, va asiguram ca, indiferent de tipul tapiteriei, veti observa diferenta. Suntem o curatatorie de canapele ce isi respecta promisiunile si obtine rezultate remarcabile. Dati-ne posibilitatea de a reda frumusetea obiectelor tale de mobilier. Trezim la viata culorile adormite de trecerea timpului si uzura. Bonus vei primi o nota discreta de parfum proaspat si toate acestea intr-un timp foarte scurt. Detaliile sunt cele care ofera cu adevarat eleganta si bun gust unei locuinte. Curatenia canapelelor, fotoliilor si saltelelor reprezinta o necesitate care nu poate fi amanata atunci cand doresti ca living-ul sau dormitorul tau sa arate impecabil.

Cu ajutorul utilajelor performante, de ultima generatie, a solutiilor de curatare, dezinfectare si parfumare profesionale cat si a experientei vaste in domeniu reusim sa eliminam din tapiterii 99% din pete bacterii si acarieni.

Aspiratoarele cu injectie extractie din gama KARCHER pulverizeaza cu presiune apa si detergentul in tesatura apoi lichidul îmbibat cu murdărie este absorbit cu putere, fiind transportat intr-un vas separat. In felul acesta curatam temeinic, in profunzime orice tip de tapiterie textila: canapele, scaune, saltele, covoare, mochete, tapiterii auto.

Aparatele cu aburi KARCHER asigură curatare în profunzime – în totalitate fără substanțe chimice. Datorită performanțelor superioare de curățare, aburul elimină până la 99,999% * din coronavirusuri, precum și 99,99% ** din toate bacteriile tipice de uz casnic, și asigură un mediu de viață igienic și sănătos. Curățarea realizată cu ajutorul aburului asigură o performanță mărită față de cea realizată în mod normal cu detergenți. Aburul ajunge în toate fisurile și alte locuri greu accesibile și curăță acolo unde nu pot ajunge materialele obișnuite de curățare. Substanțele grase și murdăria rezistentă sunt eliminate în câteva secunde.

Aici gasiti prezentate gama de aparate de curatare cu aburi KARCHER, care elimina 99% din bacterii si virusi cat si acarieni: https://www.kaercher.com/ro/home-garden/aparate-de-curatat-cu-abur.html?fbclid=IwAR1BUhphLRSgIfRMyIi8Y7AgFcyg6AdHOot_ersskktYtMd2sp1G9PxEq2k

Uscarea

Timpul de uscare variaza de la un caz la altul si depinde de tipul mochetei sau al materialului folosit la tapitat (acryl, polipropilena, lana, matase, sisal, etc), gradul de murdarire si tipul de pete, posibilitatile de ventilare sau climatizare. Uscarea completa poate varia intre 1-6 ore.

Lucram pe baza de programare, venim la timp si va oferim rezultate frumoase. Pentru orice informatie/programari apeleaza 0724062755

1. Curatare saltele

contacteaza homy


Preturi

-saltea 1 pers===90 ron

-saltea 2 pers===intre 160 si 200 ron

Odihna de calitatate este un lucru important. Pentru un organism sanatos si pt un somn odihnitor se recomanda o igienizare corespunzatoare a saltelei. Curatare periodica a acesteia- macar 1 data pe an-de bacterii, praf si acarieni. Schimbarea asternutului in care dormi nu este suficienta. Imbacseala, mirosul, praful si acarienii ajung sa patrunda profund in materialul saltelei facand din locul de dormit un mediu antiigienic.

Pachetul standard oferit de noi consta in
– Curatare cu injectie-extractie a saltelei. Aceasta metoda permite curatarea in profunzime a saltelei prin injectarea unei solutii speciale si extragerea simultana a acesteia impreuna cu praful , bacteriile, acarienii existenti. Se pune accent pe scoaterea petelor dificile, eliminarea prafului si a mirosului neplacut.
– Dezinfectare cu aparat cu aburi la temperatura ridicata. Astfel ca se realizeaza o igienizare completa a saltelei, te scapam astfel de bacterii si acarieni.
– Odorizarea saltelei cu un odorizant special pentru tesaturi non alergic. La finalul operatiilor veti avea o saltea, in cele mai multe cazuri, mai curate si mai fresh decat una noua.

Aceste operatii sunt executate pe toate fetele saltelelor

2. Curatare canapele, fotolii, scaune


Preturi

-canapea ===intre 110 – 140 ron

-scaun===intre 15-20 ron

-fotolii===intre 35-50 ron

-coltare=== intre 140-250 ron

Canapeaua este locul unde iti petreci cel mai mult timp. Astfel in timp in ea se inmagazineaza praf, bacterii, acarieni la care se pot adauga din neglijenta pete de cafea sau vin si miros neplacut de tigare. Printre obiectele de mobilier, canapele au importanta practica in orice sufragerie, fiind de multe ori punctul central al acesteia. In cazul in care canapeaua s-a patat, nu asteptati sa treaca timp pentru a sterge pata. Cu cat interveniti mai repede, cu atat sansele ca aceasta sa poata fi curatata in totalitate sunt foarte mari. Va recomandam curatarea canapelei cel putin o data pe an. Echipa noastra cu oameni experimentati poate interveni pentru a-ti curata canapeaua si a indeparta mirosurile neplacute, praful, acarienii sau petele

Garantam curatarea si igienizarea canapelei in profunzime (nu doar la suprafata). Folosim echipamente speciale de injectie jet de apa + detergent special concomitent cu extractia acestui jet prin aspirare puternica. Pentru igienizare folosim tehnologie cu aburi la temperaturi ridicate si solutii avizate. Deci curatarea se realizeaza in trei pasi
– Curatare prin injectie extractie cu solutii speciale pt tapiterii care curata si invioreaza culorile
– Dezinfectare cu aparat german cu aburi
– Parfumarea canapelelor cu odorizante speciale, nonalergice pentru tesaturi

3. Curatare tapiterii auto

Preturi incepand de la 150 ron


In zilele noastre este necesar să deții un autoturism cu ajutorul căruia să te poți deplasa mai rapid astfel ca ajungem uneori să petrecem chiar mai mult timp în mașină decât acasă. Autoturismul este locul în care servim micul dejun sau bem cafeaua de dimineață. Astfel, este aproape imposibil să păstrăm tapițeria curată.

Așa cum canapelele și celelate obiecte de mobilier din casele noastre au nevoie de îngrijire și curățare, și scaunele și banchetele autoturismelor necesită periodic o curățare profesională. În cazul famiilor cu copiii, banchetele și mochetele din interiorul mașinii sunt mult mai predispuse la murdărie. Totodată, din acest motiv, ele trebuie să fie cât mai ferite de bacterii sau acarieni care le-ar putea dăuna atât adulților, cât mai ales copiilor. Curatarea tapițeriei auto este o necesitate. Autoturismul trebuie îngrijit pentru a te putea bucura cât mai mult timp de confortul pe care ți-l oferă. Echipa noastră de profesioniști te va ajuta să te simți mai confortabil, să conduci mai relaxat și să te bucuri de curățenie și aer proaspăt în propria ta mașină!

In general curatarea tapiteriei auto se face la fiecare schimbare de anotimp vara-iarna. Daca esti fumator si ai tapiterie auto textila se recomanda o intretinere periodica la cel putin doua luni pentru ca fumul sa nu se impregneze in profunzimea tapiteriei si sa capete miros neplacut.

Oferim servicii de curatare tapiterie auto din material textil, prestat de personal cu experienta, la cel mai avantajos pret, la domiciliu in orice zona din Timisoara sau/si la satele din judet

contacteaza homy

Iti oferim
– curatarea tapiteriei auto in profunzime (nu doar la suprafata) cu echipamente speciale ce folosesc tehnologie de injectie jet de apa + detergent special concomitent cu extractia acestui jet, impreuna cu mizeria prin aspirare puternica,
– dezinfectare cu aparat cu aburi
– odorizare a tapiteriei cu un parfum nonalergic special pentru tesaturi

4. Curatare covoare si mochete

Pret 10 ron /mp


Curatam machete, covoare si indepartam petele dificile in proportie de minim 90% pe loc la domiciliu in Timisoara.
Iti garantam curatarea mochetei in profunzime (nu doar la suprafata) cu echipamente speciale ce folosesc tehnologie de injectie jet de apa + detergent special concomitent cu extractia acestui jet prin aspirare puternica.

Acest serviciu consta in
– Aspirare uscata a covoarelor si mochetelor cu un aspirator german
– Curatare cu injectie-extractie cu solutii speciale pentru covoare care curata in profunzime, neutralizeaza mirosurile si invioreaza culorile
– Indepartam petele cu solutii speciale si aburi

Dupa curatarea covoarelor si tapiteriilor casei tale vei fi placut impresionat de aerul curat si proaspat care se va pastra mult timp in interiorul locuintei.

Pentru alte detalii, informatii suplimentare sau programare va invitam sa ne contactati la 0724.062.755  sau 0735.351.388

Curatam 99% din pete
Igienizam si dezinfectam cu abur si solutii profesionale
Reimprospatam culorile si parfumam
Deplasare la domiciliu in Timisoara si imprejurimi
Plata cash sau card (POS)

sau contacteaza-ne pe whatsapp