Despre Noi

Suntem o echipa de oameni responsabili si seriosi, iar firma noastra incearca sa acopere cat mai mult din nevoile de zi cu zi pe care le au oamenii ocupati. Va oferim servicii performante de curatenie si nu numai pe care ne straduim continuu sa le perfectionam, ele se pot executa ocazional, pe baza de comanda sau periodic pe baza unui contract.

Homy.ro este cel mai simplu si mai confortabil mod de a va rezolva nevoile zilnice pentru care nu ai suficient timp. Oferim servicii de calitate si seriozitate facand lucrurile ca pentru noi insine.

Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice

Cum comand?
Printr-un simplu telefon vom stabili o intalnire cu clientul insa tot pentru o economie de timp pentru client se poate face o comanda telefonica sau prin e-mail la adresa specificata, noi urmand a ne indeplimi sarcinile in functie de cerintele acestuia. Pentru serviciile fara regim de urgenta comanda se efectuiaza in ziua precedenta iar pentru comenzi in regim de urgenta cu o ora inainte.

Pentru comenzile plasate prin e-mail sau telefonic va vom contacta pentru confirmarea acesteia.
Oferim servicii ireprosabile la cel mai bun raport calitate pret.
Program de lucru NON STOP. Programarile se fac intre orele 08-21.

Facem aproape orice in locul dumneavoastra Daca aveti nevoie de un oricare alt serviciu in afara celor mentionate de noi nu ezitati sa ne contactati si si vom veni in sprijinul dumneavoastra.

   TRATAM CU MAXIMA SERIOZITE ORICE SERVICIU SOLICITAT!

homySC HOMY ALL SERVICES SRL
CUI 34286838
Timisoara, str Eroilor de la Tisa 30-40, SAD 7
Email: contact@homy.ro
Telefon: 0724.062.755