CURATARE CANAPELE SI ALTE TAPITERII

Home / Fără categorie / CURATARE CANAPELE SI ALTE TAPITERII

Canapelele sunt piese de mobilier care se gasesc in orice sofa-casa. O multime de bacterii si acarieni se acumuleaza in piesele respective de mobilier si provoaca alergii si afectiuni care, in cazul unui sistem imunitar deficitar, pot evolua foarte urat. Daca exista obiceiul mancatului pe canapea sau in casa mai exista si un animal care sta pe canapea atunci trebuie acordata o atentie deosebita curateniei.

Chiar daca aveti mobila noua si  o protejati cu o  de husa, aveti grija sa curatati periodic si canapeaua sau fotoliile in sine pentru ca, nu numai ca daca varsati ceva pe husa, lichidul respectiv trece prin ea si ajunge la tapiterie, dar la fel de nocivi pot fi si praful si acarienii care se acumuleaza in canapea si va pun sanatatea in pericol. Husa se poate spala de cate ori este nevoie, dar cum curatati tapiteria in profunzime?

Cum se curata eficient o canapea:

  • o data pe saptamana cand efectuati curatenia in casa, aspirati si canapeaua, salteaua si celelalte tapiterii foarte bine in toate partile ei componente- spatar, sezut, brate si in toate pliurile acesteia cu accesoriul special al aspiratorului
  • pentru indepartarea eventualelor mirosuri neplacute presarati bicarbonat, lasati-l sa actioneze si apoi aspirati-l temeinic
  •  in cazul in care accidental ati patat tapiteria nu lasati pata sa se invecheasca, curatati-o cat mai repede cu putinta cu o solutie speciala pentru tapiterie si eventual una pentru indepartarea petelor

CEL PUTIN o data sau de doua  ori pe an apelati la un serviciu profesional de curatare a tapiteriilor, acesta va ofera servicii de curatare in profunzime a canapelelor, fotoliilor, scaunelor tapitate sau coltarelor dar si covoare, mochete, saltele relaxa chiar si tapiterii auto din piele si/sau material textil. SE MERITA daca pui la socoteala banii dati pe solutii, timpul si energia folosita incercand sa cureti singur!

Curatarea prin metode moderne va reda culorile initiale iar petele vor iesi in proportie de 90%! Cu aspiratoare foarte puternice  trag tot praful si acarienii din mobilierul tapitat  folosind  substante speciale care curata absolut orice pata fara a afecta in vreun fel materialul din care este realizata canapeaua. In plus, folosesc si o tehnologie moderna care le permite sa curete aceste suprafete cu un aspirator special cu injectie-extractie. Detergentul activ este injectat in profunzimea canapelei sau a fotoliului si apoi este extras impreuna cu alergenii si acarienii din acestea.

O canapea spalata prin acest procedeu se usuca in doar cateva ore si va uimi pe toata lumea cu aspectul ei. Pentru ca apa si detergentul nu sunt lasate sa ramana in material si sunt aspirate rapid nu exista riscul sa se dezvolte alti microbi sau mucegaiul. Daca in plus se foloseste si tehnica cu aburi atunci veti avea o tapiterie/covor perfect dezinfectat si parfumat, ceea ce va spori confortul si atmosfera placuta a casei dumneavoastra!