Calcart rufe si reparatii imbracaminte

Home / Calcart rufe si reparatii imbracaminte

servicii calcare rufeVa oferim un serviciu profesional de calcat rufe (le calcam cu utilaje de ultima generaratie, le impachetam si le ambalam la cele mai inalte standarde de calitate)

Despre calcat

A avea de calcat haine ne poate pune de multe ori in incurcatura.De cele mai multe ori ne lipseste timpul sau indemanarea. Cel mai des se pune problema de “cum calcam corect” o piesa din garderoba.

Asa a aparut ideea unui serviciu profesional de calcat haine, adaptabil fiecarui client. Flexibilitate din partea noastra si efortul minim din partea utilizatorului sunt ingrediente menite sa maximizeze calitatea si grija fata de tesaturi.

Ne concentram pe detalii pe tot parcursul procesului de calcat rufe. Fiecare comanda de calcat rufe este atent verificata.
Tinem cont de cele mai inalte standarde de calitate. Procesul de calcat haine se desfasoara pe baza acestor standarde. Transformam „mormanul” de calcat in timp liber.

Alegem echipamente si consumabile cu grija pentru consumator. Avem in vedere protejarea mediului in procesul de calcat haine. Folosim echipamente si consumabile de cea mai buna calitate. O deosebita atentie pentru detalii este cea care ne face diferiti. Verificam cu atentie fiecare articol vestimentar din comanda de calcat rufe atat inainte cat si dupa procesul de calcare.

Pentru noi conceptul de igiena la locul de munca inseamna in primul rand grija fata de client. Aburul este cel mai puternic dezinfectant ecologic ce duce la o igiena imbunatatita a comenzii de calcat rufe. Flexibilitate in stabilirea programului pentru preluari / livrari. Preluam si livram comanda de calcat haine cand tu te odihnesti! Flexibilitate si adaptare la nevoile fiecarui client!

Ne adaptam stilului de viata actual in permanenta schimbare de aceea serviciile noastre sunt centrate pe nevoile tale. Credem in valori precum profesionalismul. Respectul fata de clienti si resposabilitatea lucrului bine facut sunt constantele de care tinem cont in preluarea tuturor comenzilor.

Echipamentele noastre functioneaza pe baza de abur,cel mai bun dezinfectant bio, astfel hainele trec si pritr-un proces de sterilizare,se distrug bacteriile fara substante chimice!

contacteaza homyGREUTATEA MEDIE A HAINELOR
cca 125-150g
Camasa bumbac – cca 150g
Camasa din blug – cca 300-450g
Prosop mic – cca 200g
Prosop mare – cca 600-800g
Lenjerie pat dublu – cca 250-700g
Blugi – 400-600g
Pantalon – cca 250g
Fusta – cca 150-300g
Maieu – cca 120g
Trening – cca 550g
Tricou – cca 170g
Halat baie – cca 650g

Preluam cu promtitudine rufele de acasa sau de la birou si  va emitem un bon de comanda.  In momentul predarii pachetului cu rufe pentru calcat, puteti sa alegeti: apretarea hainelor, parfumarea, calcate cu sau fara dunga, impachetate sau pe umerase (totul este inclus in pretul final fix).  La cerere efectuam reparatii  pentru imbracaminte sau alte articole (cusut, cusut nasturi…si altele) la pret negociat separat, in functie de complexitate.

Rufele sunt aduse la sediul nostru si calcate respectand  intotdeauna marcajele de pe etichetele producatorilor , dupa specificatiile dumneavoastra si de pe eticheta   Dupa calcare sunt pastrate intr-un mediu curat fara fum sau praf si sunt puse pe umerase, invelite in saci de polietilena speciali si/sau ambalate in huse speciale pentru protectie dupa caz.

Hainele vor fi returnate a doua zi sau in orice alta zi alegeti, la locul si ora stabilita de dumneavoastra.

Lasa in grija noastra “mormanul” de rufe de calcat si bucura-te de cei dragi ! De calcat haine ne ocupam noi asa ca tu poti sa iti iei timpul inapoi! Preluarea si livrare sunt incluse in costul comenzii de calcat haine

Tariful este de 15 lei/ kg  Pretul include umerase si pungile de protectie si apretarea la cerere.
Preluarea si livrarea hainelor este gratuita pe raza orasului Timisoara!

Va oferim reduceri substantiale pentru fidelitate.

serviciu calcat rufe